Bëni shitjet dhe marketingun tuaj. Jashtë linje dhe në linjë.

Duhet të rritni shitjet tuaja? RocketSales ju siguron një sërë mjetesh dhe fuqie punëtore për t'ju ndihmuar të rrisni shitjet tuaja.

rocketsales.al

“Ne nuk kishim prani në internet para pandemisë Covid-19. Me ndihmën e RocketSales, ne ishim në gjendje të merrnim biznesin tonë në internet dhe madje të rrisnim të ardhurat tona.”

Të besuar nga klientët kryesorë

Çfarë është RocketSales?
Çfarë bëjmë më mirë

Optimizimi i motorëve të kërkimit

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet SEO. Nga auditimi, tek eCommerce, SEO lokale dhe Shërbimet SEO të Ndërmarrjeve, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me SEO.

Shikoni Shërbimet tona SEO
Çfarë bëjmë më mirë

Optimizimi i mediave sociale

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet SMO. Nga auditimi, te tregtia elektronike, prania e mediave sociale dhe iniciativa për ndërtimin e markës dhe shërbimet e SMO-ve të ndërmarrjes, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me SMO.

Shihni Shërbimet tona SMO
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.

Çfarë bëjmë më mirë

Konsulencë e Jashtme e Shitjeve dhe Pritje e Rritjes

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet e këshillimit të shitjeve. Nga Hacking i Rritjes, Shërbime Optimizimi, Testim A / B, si të rrisni më shumë Leads Online, si dhe Leads Offline. Ne mendojmë ndryshe dhe do ta shohim biznesin tuaj si një person i jashtëm dhe do t'ju ndihmojë të shihni se si ta shikoni biznesin tuaj në një mënyrë të re.

Shikoni Shërbimet tona të Konsulencës