Rreth

Rreth nesh

Pse të punojmë me ne?

app_description

Motoja jonë:

  • 1. Ne gjithmonë shtyjmë për të dhënë më shumë.
  • 2. Ne gjithmonë veprojmë në interesin më të mirë të biznesit tuaj.
  • 3. Ne nën-premtoj, overdeliver.
  • 4. Ne do të marrim mandatin tuaj vetëm nëse mendoni se në të vërtetë mund t'ju ndihmojmë ju dhe biznesin tuaj.

Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.

Kush qëndron pas kësaj kompanie?

Njihuni me ekipin tonë

Francois

Francois

COO

Lumi

Lumi

Sales Director

Crina

Crina

Recruiter

Geanina

Geanina

Recruiter

Pinar

Pinar

Recruiter

Ruxandra

Ruxandra

Recruiter

Merve

Merve

Recruiter

Zeynep

Zeynep

Recruiter

Alexandru

Alexandru

Senior Fullstack Engineer

Paul

Paul

Senior Fullstack Engineer

Daniel

Daniel

QA Lead

Gabriel

Gabriel

-

Andreea

Andreea

-

“Ne nuk kishim prani në internet para pandemisë Covid-19. Me ndihmën e RocketSales, ne ishim në gjendje të merrnim biznesin tonë në internet dhe madje të rrisnim të ardhurat tona.”

Të besuar nga klientët kryesorë

Çfarë është RocketSales?