Shopify Optimizimet

Konsulence

If you are selling products online on Shopify, you will be able to benefit of our consultancy help for your eCommerce shop. We know how to tweak the site to perform better. What plug-ins and templates to use. We also have a deep understanding of multiple eCommerce framework, such as Shopify, WooCommerce, Magento, OpenCart and many more.

Nëse jeni duke shitur produkte në internet në Shopify, do të jeni në gjendje të përfitoni nga ndihma jonë e këshillimit për dyqanin tuaj të tregtisë elektronike. Ne e dimë se si të rregullojmë sitin për të performuar më mirë. Çfarë shtojcash dhe modelesh duhet të përdorni. Ne gjithashtu kemi një kuptim të thellë të kornizës së shumëfishtë të tregtisë elektronike, të tilla si Shopify, WooCommerce, Magento, OpenCart dhe shumë më tepër.

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet e këshillimit të shitjeve. Nga Hacking i Rritjes, Shërbime Optimizimi, Testim A / B, si të rrisni më shumë Leads Online, si dhe Leads Offline. Ne mendojmë ndryshe dhe do ta shohim biznesin tuaj si një person i jashtëm dhe do t'ju ndihmojë të shihni se si ta shikoni biznesin tuaj në një mënyrë të re.

Shihni tonat Konsulence Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.