Facebook

SMO

Po menaxhoni një faqe në Facebook për biznesin tuaj? Ne mund te te ndihmojme! Ne do të gjenerojmë përmbajtje të rëndësishme dhe të vlefshme në baza javore për biznesin tuaj dhe do ta shtyjmë atë në Facebook.

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet SMO. Nga auditimi, te tregtia elektronike, prania e mediave sociale dhe iniciativa për ndërtimin e markës dhe shërbimet e SMO-ve të ndërmarrjes, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me SMO.

Shihni tonat SMO Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.

SMO Starter

845 EUR
/mo

Faturuar çdo muaj

 • 3 Postime në Twitter / javë
 • 3 Postime në Facebook / javë
 • 2 Postime në Pinterest / javë
 • Raportet
 • Analiza e trafikut të Google Analytics
 • Azhurnime tremujore
 • Lidhje me postimet tuaja në blog
 • Krijimi i një postimi në blog / muaj
 • Posto në Youtube / javë
 • Posto në Tiktok / javë
 • Dizajnimi i imazheve miqësore me mediat sociale
 • Përfaqësuesi i dedikuar i llogarisë
Best choice

SMO Aggressive

1,250 EUR
/mo

Faturuar çdo muaj

 • 5 Postime në Twitter / javë
 • 5 Postime në Facebook / javë
 • 5 Postime në Pinterest / javë
 • Raportet
 • Analiza e trafikut të Google Analytics
 • Azhurnime tremujore
 • Lidhje me postimet tuaja në blog
 • Krijimi i një postimi në blog / muaj
 • Posto në Youtube / javë
 • Posto në Tiktok / javë
 • Dizajnimi i imazheve miqësore me mediat sociale
 • Përfaqësuesi i dedikuar i llogarisë

SMO Wolf

2,850 EUR
/mo

Faturuar çdo muaj

 • 10 Postime në Twitter / javë
 • 10 Postime në Facebook / javë
 • 5 Postime në Pinterest / javë
 • Raportet
 • Analiza e trafikut të Google Analytics
 • Azhurnime tremujore
 • Lidhje me postimet tuaja në blog
 • 1 Krijimi i një postimi në blog / muaj
 • 1 Posto në Youtube / javë
 • 1 Posto në Tiktok / javë
 • Dizajnimi i imazheve miqësore me mediat sociale
 • Përfaqësuesi i dedikuar i llogarisë

Çfarë është përfshirë?

Çdo plan përfshin:

Le ta bëjmë të ndodhë!

Ne jemi veprues dhe nuk lejojmë që një sfidë të na ndalojë.

Merrni ide jashtë kutisë!

Duke punuar me ne, ju do ta kuptoni shpejt se ne mendojmë ndryshe.

Takime javore / mujore

Në varësi të planit tuaj, ne do të konfigurojmë takime mujore ose javore për t'ju informuar mbi progresin tonë dhe për të diskutuar strategjinë.

Sigurt, në përputhje

Gjithçka që ndani me ne do të ruhet në mënyrë të sigurt.

Prisni Çfarë është SMO nga rruga? Duke kërkuar për një mik :)

SMO është shkurtimi i Social Media Optimization.

Çfarë është një kompani SMO? Një vështrim i brendshëm në atë që bëjnë ata

Një kompani SMO (si RocketSales) do të specializohet në optimizimin e postimeve tuaja në rrjetet sociale, praninë për t'u renditur më lart se konkurrenca juaj, bazuar në përmbajtjen në faqen tuaj të internetit.

Çfarë përfshihet në paketat RocketSales SMO?

Ne kemi 3 plane në dispozicion për paketat SMO. Plani i parë është një plan fillestar, ai fillon me 945 EUR / muaj ose 5.4 EUR në orë. Atëherë kemi planin tonë më të popullarizuar që fillon me 1,450 EUR / muaj ose 8,3 EUR për orë. Pastaj së fundmi plani kryesor në kategorinë tonë të vetë-shërbimit fillon me 3,265 EUR / muaj ose 18,9 EUR / orë.

A ofroni paketa SMO të ndërmarrjeve apo plane VIP?

Po, ne ofrojmë 3 mundësi për blerjen e vetë-shërbimit. Për plane më të mëdha, mos hezitoni të na kontaktoni

Kur mund të filloj të shoh rezultate?

Ne e dimë që kjo përgjigje mund të mos ju pëlqejë, por ne, në RocketSales, jemi drejt me atë që mund të japim. Ju duhet të jeni gati të prisni të paktën 3 muaj investime, para se të filloni të shihni rezultate organike.