Gjenerojne Drejton Ne Internet

Konsulence

Gjenerimi i plumbave në internet është një nga specialitetet tona. Ne do të kontrollojmë biznesin dhe faqen tuaj në internet për të parë mundësi masive për të ndryshuar përvojën tuaj të përdoruesit dhe për t'ju sjellë trafik cilësor që konvertohet.

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet e këshillimit të shitjeve. Nga Hacking i Rritjes, Shërbime Optimizimi, Testim A / B, si të rrisni më shumë Leads Online, si dhe Leads Offline. Ne mendojmë ndryshe dhe do ta shohim biznesin tuaj si një person i jashtëm dhe do t'ju ndihmojë të shihni se si ta shikoni biznesin tuaj në një mënyrë të re.

Shihni tonat Konsulence Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.

Gati per te folur?

Asgjë si një thirrje, për t'u njohur me njëri-tjetrin.


Lloji i shërbimit të dëshiruar

MNK Group SA
Rue Maurice 3,
1204 Gjenevë,
Zvicra

t. +41435051582
e. support@rocketsales.io