Sherbimet Lokale

SEO

One of the strength of our company is our strong technical knowledge of how websites and apps work, and also how to adapt your business to local markets. We are able to take your products and business and increase visibility of local shoppers.

Older generations call this the 'foot-traffic' value of a location. We do the same but online. It's all about 'location, location, location' at the end of the day, isn't?

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet SEO. Nga auditimi, tek eCommerce, SEO lokale dhe Shërbimet SEO të Ndërmarrjeve, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me SEO.

Shihni tonat SEO Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.

SEO Starter

945 EUR
/mo

Faturuar çdo muaj

 • 15 Fraza kyçe
 • Raportet
 • Etiketat Meta (Titulli dhe përshkrimi)
 • Optimizimi i zvarritësve robots.txt dhe GoogleBot
 • Krijimi dhe regjistrimi i sitemap.xml
 • Analiza e trafikut të Google Analytics
 • Optimizimet e celularëve
 • Vendosja e faqes së faqes në internet
 • Optimizimi i imazhit
 • 404 i personalizuar dhe optimizimi i gabimit
 • Analizë dhe optimizim i kanonizimit
 • Azhurnime tremujore
 • Përfaqësuesi i dedikuar i llogarisë
 • Optimizimi i lidhjeve të brendshme
 • Optimizimi i etiketave të kokave (H1, etj)
 • Analiza parashikuese e fjalës kyçe
 • Analiza e Krijimit të Uebfaqes
 • Harta e sitit XML e videos dhe imazhit
 • Analiza UX e Uebfaqes
 • SEO Universale (Video, Harta, Imazhe, Lajme)
Best choice

SEO Aggressive

1,450 EUR
/mo

Faturuar çdo muaj

 • 40 Fraza kyçe
 • Raportet
 • Etiketat Meta (Titulli dhe përshkrimi)
 • Optimizimi i zvarritësve robots.txt dhe GoogleBot
 • Krijimi dhe regjistrimi i sitemap.xml
 • Analiza e trafikut të Google Analytics
 • Optimizimet e celularëve
 • Vendosja e faqes së faqes në internet
 • Optimizimi i imazhit
 • 404 i personalizuar dhe optimizimi i gabimit
 • Analizë dhe optimizim i kanonizimit
 • Azhurnime tremujore
 • Përfaqësuesi i dedikuar i llogarisë
 • Optimizimi i lidhjeve të brendshme
 • Optimizimi i etiketave të kokave (H1, etj)
 • Analiza e Krijimit të Uebfaqes
 • Analiza UX e Uebfaqes
 • Analiza parashikuese e fjalës kyçe
 • Harta e sitit XML e videos dhe imazhit
 • SEO Universale (Video, Harta, Imazhe, Lajme)

SEO Wolf

3,265 EUR
/mo

Faturuar çdo muaj

 • 80 Fraza kyçe
 • Raportet
 • Etiketat Meta (Titulli dhe përshkrimi)
 • Optimizimi i zvarritësve robots.txt dhe GoogleBot
 • Krijimi dhe regjistrimi i sitemap.xml
 • Analiza e trafikut të Google Analytics
 • Optimizimet e celularëve
 • Vendosja e faqes së faqes në internet
 • Optimizimi i imazhit
 • 404 i personalizuar dhe optimizimi i gabimit
 • Analizë dhe optimizim i kanonizimit
 • Azhurnime tremujore
 • Përfaqësuesi i dedikuar i llogarisë
 • Optimizimi i lidhjeve të brendshme
 • Optimizimi i etiketave të kokave (H1, etj)
 • Analiza e Krijimit të Uebfaqes
 • Analiza UX e Uebfaqes
 • Analiza parashikuese e fjalës kyçe
 • Harta e sitit XML e videos dhe imazhit
 • SEO Universale (Video, Harta, Imazhe, Lajme)

Çfarë është përfshirë?

Çdo plan përfshin:

Le ta bëjmë të ndodhë!

Ne jemi veprues dhe nuk lejojmë që një sfidë të na ndalojë.

Merrni ide jashtë kutisë!

Duke punuar me ne, ju do ta kuptoni shpejt se ne mendojmë ndryshe.

Takime javore / mujore

Në varësi të planit tuaj, ne do të konfigurojmë takime mujore ose javore për t'ju informuar mbi progresin tonë dhe për të diskutuar strategjinë.

Sigurt, në përputhje

Gjithçka që ndani me ne do të ruhet në mënyrë të sigurt.

Prisni Çfarë është SEO nga rruga? Duke kërkuar për një mik :)

SEO është shkurtesa e Optimizimit të Motorëve të Kërkimit.

Çfarë është një kompani SEO? Një vështrim i brendshëm në atë që bëjnë ata

Një kompani SEO (si RocketSales) do të specializohet në optimizimin e faqes tuaj të internetit për t'u renditur më lart se konkurrenca juaj, bazuar në përmbajtjen në faqen tuaj të internetit

Çfarë përfshihet në paketat SEO të RocketSales?

Ne kemi 3 plane në dispozicion për paketat SEO. Plani i parë është një plan fillestar, ai fillon me 945 EUR / muaj ose 5.4 EUR në orë. Atëherë kemi planin tonë më të popullarizuar që fillon me 1,450 EUR / muaj ose 8,3 EUR për orë. Pastaj së fundmi plani kryesor në kategorinë tonë të vetë-shërbimit fillon me 3,265 EUR / muaj ose 18,9 EUR / orë.

A ofroni paketa të ndërmarrjeve SEO apo plane VIP?

Po, ne ofrojmë 3 mundësi për blerjen e vetë-shërbimit. Për plane më të mëdha, mos hezitoni të na kontaktoni

Kur mund të filloj të shoh rezultate?

Ne e dimë që kjo përgjigje mund të mos ju pëlqejë, por ne, në RocketSales, jemi drejt me atë që mund të japim. Ju duhet të jeni gati të prisni të paktën 3 muaj investime, para se të filloni të shihni rezultate organike.