Kontrolli

SMO

Bërja e një auditimi SMO është një nga fazat më të rëndësishme paraprake për të filluar seriozisht shikimin e optimizimit të pranisë dhe dukshmërisë suaj të mediave sociale. Na jep një pamje të qartë se si është situata aktualisht dhe na ndihmon të marrim një vendim të informuar se si ta përmirësojmë situatën aktuale për më mirë.

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet SMO. Nga auditimi, te tregtia elektronike, prania e mediave sociale dhe iniciativa për ndërtimin e markës dhe shërbimet e SMO-ve të ndërmarrjes, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me SMO.

Shihni tonat SMO Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales kontrolli është €499 për audit. Paguaj vetëm për atë që përdor, periudhën.

E thjeshtë Kontrolli

499

Për audit, për faqe / kanal.

Fillo
Filloni të shisni më shumë sot

  • Raport i plotë mbi aktivitetin e markës suaj
  • Analizë e shkurtër konkurruese
  • 3 postimet / llogaritë tuaja më të mira
  • Poston mundësi

  • * Të gjitha tarifat faturohen në EUR (€). TVSH dhe Taksat e përjashtuara.