Ndermarrje

SMO

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Ne menaxhojmë qindra prona në internet, domene, në më shumë se 43 gjuhë në shumicën e kontinenteve. Në harkun e gati 20 viteve, ne kemi qenë të suksesshëm, sepse e dimë që shkurtesat ASNJHERE nuk funksionojnë. Kjo është arsyeja pse ne ndjekim rregullat me rigorozitet. Gjatë gjithë kohës. Disa nga konkurrentët tanë kanë më pak ose aspak skrupuj. Ne operojmë një biznes, ashtu si ju, dhe kujdesemi për fitimin afatgjatë, më shumë sesa fitimin afatshkurtër. Kështu mund të punojmë vazhdimisht me kompani të vogla dhe të mëdha të Fortune 500. Ne e dimë dhimbjen që duhet të menaxhojmë shumë faqe në internet të mëdha, qindra harta sitesh të organizuara për kompani më të mëdha dhe të jemi të vëmendshëm për të përfituar pozitivisht nga biznesi juaj. Vendi ynë i përsosur ndodhet midis: provimit të gjërave të reja dhe të qenit super konservator. Ne hulumtojmë, mendojmë, analizojmë, në mënyrë që të mund të masim ndikimin e strategjisë sonë me kalimin e kohës.

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet SMO. Nga auditimi, te tregtia elektronike, prania e mediave sociale dhe iniciativa për ndërtimin e markës dhe shërbimet e SMO-ve të ndërmarrjes, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me SMO.

Shihni tonat SMO Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.