Tiktok

SMO

TikTok është një platformë e mahnitshme dhe e fuqishme për ndarjen e videove. Ju lejon të bëni video të shkurtra.
Po menaxhoni një llogari TikTok për biznesin tuaj? Ne mund te te ndihmojme! Ne do të gjenerojmë përmbajtje të rëndësishme dhe të vlefshme në baza javore për biznesin tuaj dhe do ta shtyjmë atë në TikTok.

Kompania jonë është e specializuar në shërbimet SMO. Nga auditimi, te tregtia elektronike, prania e mediave sociale dhe iniciativa për ndërtimin e markës dhe shërbimet e SMO-ve të ndërmarrjes, kompania jonë mund të mbulojë të gjithë spektrin e shërbimeve të lidhura me SMO.

Shihni tonat SMO Shërbimet
Por pse?

Pse bëjmë atë që bëjmë?

Pandemia Covid-19 po prek miliarda njerëz në të gjithë botën. Të gjithë preken nga kjo. Kjo deklaratë është edhe më e saktë kur mendojmë për bizneset e vogla dhe të mesme. Ata janë shtylla kurrizore e ekonomisë. Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë, veçanërisht kur bëhet fjalë për Transformimin Dixhital, Shitjet Online dhe Marketingu Online. Qëllimi ynë në RocketSales është që të vazhdojmë të japim një ndikim duke ofruar shërbime të shitjeve dhe marketingut mbi dhe përtej dhe të ndihmojmë biznesin e klientëve tanë ta arrijnë këtë pandemi.

Provoni RocketSales për 14 ditë

RocketSales tiktok është 199 në muaj, për kanalin e shitjeve - gjithëpërfshirëse. Paguaj vetëm për atë që përdor, periudhën.Filloni provën tuaj falas 14-ditore sot.

E thjeshtë

199

Në muaj, për kanal

Fillo
Filloni të shisni më shumë sot

 • 4 video në muaj
 • Konfigurimi i llogarisë Tiktok
 • Optimizimi i llogarisë Tiktok
 • Etiketat e videos
 • Azhurnime tremujore
 • Ide / Koncept
 • Përfaqësuesi i dedikuar i llogarisë
 • Faqja e uljes në Tiktok
 • Analiza parashikuese e fjalës kyçe
 • Analiza e Krijimit të Uebfaqes
 • Analiza e marketingut
 • Raportet

 • * Të gjitha tarifat faturohen në EUR (€). TVSH dhe Taksat e përjashtuara.

Pyetjet e bëra më shpesh në lidhje me TikTok

Prisni Çfarë është TikTok?

TikTok është një platformë e mahnitshme dhe e fuqishme për ndarjen e videove. Ju lejon të bëni video të shkurtra.

Çfarë është SMO nga rruga? Duke kërkuar për një mik :)

SMO është shkurtimi i Social Media Optimization.

Pse duhet ta përdor TikTok për biznesin tim?

Le të jemi të vërtetë, asnjë biznes nuk mund të fitojë përparësi duke përdorur TikTok. Na kontaktoni, kështu që ne mund të përcaktojmë së bashku nëse kjo është rruga më e mirë për të shkuar për biznesin tuaj apo jo.

Po sikur të dua që RocketSales të bëjë më shumë se 4 video në muaj për mua?

Paketa e 4 videove në muaj është një paketë fillestare për të inkurajuar biznesin tuaj të fillojë përdorimin e TikTok. Ne ofrojmë plane më të mëdha, me çmim më të mirë të vëllimit, mos hezitoni të na kontaktoni

Isn't this app for Generation Z only? Why would I be there?

TikTok është me të vërtetë jashtëzakonisht popullor për këdo nën 25 vjeç. Kjo është arsyeja pse, nëse keni një produkt, biznes të shkëlqyeshëm, ne mund t'ju ndihmojmë ta tregtoni atë siç duhet. Për krahasim, mosha e përdoruesit të Instagram është 25-40, Facebook +40.

Kur mund të filloj të shoh rezultate?

Ne e dimë që kjo përgjigje mund të mos ju pëlqejë, por ne, në RocketSales, jemi drejt me atë që mund të japim. Ju duhet të jeni gati të prisni të paktën 3 muaj investime, para se të filloni të shihni rezultate organike.